Arkos Light

En Arkoslight, durant més de tres dècades, el temps ha estat testimoni de la nostra dedicació per crear il·luminació, per això, treballem cada dia per oferir-les millors lluminàries. Productes cures, a l'avantguarda tecnològica, diferenciats en disseny i perseguidors de la qualitat màxima.

B.E.G.

La història de B.E.G. Brück Electronic GmbH s'inicia amb la seva fundació el 1975, fa ja més de 30 anys. Originalment, la seva activitat principal era el desenvolupament i fabricació de lluminàries d'emergència. El 1986, es va ampliar l'oferta amb l'arribada dels detectors de moviment. Posteriorment, el desenvolupament d'altres famílies de producte, com VIDEOLUX i ECOLIGHT va permetre completar la gamma de productes.

Castan

CASTAN IL·LUMINACIÓ neix el 1979 de la unió de tres professionals de la il·luminació, amb una experiència fins llavors de 10 anys en la tècnica del disseny i fabricació de lluminàries i sistemes de fluorescència. Així com en l'assessorament a enginyers, arquitectes i decoradors.

Cristher

Responent a les diverses necessitats del mercat en l'àmbit de la il·luminació, GRUP NOVOLUX va néixer per oferir tot tipus de solucions tècniques i estètiques, convertint-se en un dels més forts grups d'il·luminació del mercat de la Península Ibèrica. Integra, entre altres marques d'il·luminació, a Cristher amb una experiència des de l'any 1981, especialitzada en il·luminació exterior privada residencial, ampliant la seva gamma per a poder oferir tot tipus de solucions lumíniques.

Daisalux

Fundada el 1888, Daisalux es dedica al desenvolupament i fabricació de sistemes d'enllumenat d'emergència, abalisament i senyalització: kits d'emergència, aparells autònoms, projectes, balises, reactàncies, equips centralitzats, sistemes de control, enllumenat portàtil lluminàries, senyalització, emergència LED d'alta eficiència energètica.

Delta Light

En Delta Light, una empresa familiar belga, dissenyen i fabriquen la il·luminació arquitectònica i col·laboren amb arquitectes, dissenyadors, contractistes i inversors per integrar la llum en els seus projectes. Han estat fent això a través d'una xarxa global des de 1989, treballant en petites i grans cases, hotels, oficines, edificis públics i entorns d'hostaleria.

Disano Iluminación

Disano Il·luminació néixer el 1957, i avui dia és una empresa líder a Itàlia i ocupa un dels primers llocs com a fabricant de lluminàries a Europa. La filosofia corporativa de Disano és la mateixa que ha decretat l'èxit del made in Italy al món: alta qualitat dels productes, gran fiabilitat i màxima atenció en les relacions amb el client.

DOPO Iluminación

Responent a les diverses necessitats del mercat en l'àmbit de la il·luminació, GRUP NOVOLUX va néixer per oferir tot tipus de solucions tècniques i estètiques, convertint-se en un dels més forts grups d'il·luminació del mercat de la Península Ibèrica. Integra, entre altres marques d'il·luminació, a DOPO amb una experiència des de l'any 1990, especialitzada en il·luminació exterior privada residencial, ampliant la seva gamma per a poder oferir tot tipus de solucions lumíniques.

Duisa

Duisa neix el 1999, focalitzant la seva activitat en el desenvolupament de nous productes en el sector de l'enllumenat d'emergència i senyalització. Des dels seus inicis, la vocació de Duisa ha estat eminentment exportadora, disposant dels mitjans necessaris per adaptar-se a diferents mercats i exigències.

Elt

Especialitats luminotècniques S.A. és una empresa amb seu a Saragossa, que ofereix disseny, fabricació i venda d'equips d'alimentació per al sector professional de la il·luminació i l'enllumenat.

Erco

ERCO és una empresa oberta al món i activa a escala global. Tots els mercats importants compten amb showrooms i oficines de ERCO locals. És allà on els nostres empleats altament qualificats i especialment formats exerceixen la seva tasca com a assessors d'il·luminació.

EXO Lighting

EXO LIGHTING neix de la vocació de GRUP NOVOLUX de ser un proveïdor global d'il·luminació, complementat la seva gamma amb aquest catàleg de lluminàries d'interior. Els productes que componen aquesta nova oferta tenen com a objectiu oferir qualitat en els seus materials i components i les millors prestacions quant a il·luminació d'espais interiors.

Flos

Fundada l'any 1962 a la ciutat de Merano (Itàlia), FLOS és una empresa internacional que ofereix una àmplia gamma de productes i de sistemes d'il·luminació dins del sector residencial i arquitectònic. Coneguda per les seves solucions lumíniques creatives i innovadores, la nostra empresa es vanagloria de comptar amb un catàleg replet de productes icònics dissenyats per grans mites de la història del disseny.

FREPI Iluminación

La fundació de frepi, SA, es produeix l'any 1989 de la mà del seu actual director general Eduardo Cunillera, per tal de distribuir la signatura prisma Illuminazione a Espanya. La missió de FREPI, consisteix en la promoció i comercialització del conjunt de fabricants que avui representa, així com l'assessorament tècnic en el desenvolupament del projecte d'il·luminació.

Fullwat

Fullwat és una de les marques de referència en el sector de l'electrònica industrial i de consum, amb una àmplia gamma de productes dins dels camps de l'acumulació i conversió d'energia i en l'incipient mercat de la il·luminació led. Tots els seus productes ofereixen una alta qualitat amb un fort valor competitiu pel que fa a preu es refereix.

GE Lighting

GE és una empresa d'il·luminació que ofereix un ampli catàleg per poder il·luminar tant la llar com a grans superfícies. GE procura reduir l'impacte ambiental treballant amb materials com els díodes emissors de llum, que funcionen amb menys cost i més eficàcia.

IGuzzini

IGuzzini va ser fundada l'any 1959 i des de llavors fabrica aparells d'il·luminació per a interiors i exteriors. En l'actualitat, és l'empresa líder del sector luminotècnic a Itàlia i una de les més importants d'Europa. La seva seu central de Recanate, Les Marques (Itàlia), ocupa una superfície de 150.000 m2.

Indeluz

INDELUZ és una companyia familiar fundada l'any 1974 que ha aconseguit una sòlida posició al mercat gràcies als nostres valors fonamentals: servei al client, rapidesa de lliurament i qualitat del producte

Ireluz

IRELUZ es una compañía familiar fundada en 1974 que ha conseguido una sólida posición en el mercado gracias a nuestros valores fundamentales: servicio al cliente, rapidez de entrega y calidad del producto.

Jiso

L'any 2001 va néixer Jiso, a Chiva. En els seus inicis es dedicaven a la fabricació de lluminàries empotrables d'interior, amb els anys han anat adaptant els seus productes a les noves demandes de mercat, i en l'actualitat es dediquen al disseny i fabricació de lluminàries tant d'interiors com per a exteriors

Kortilux

Kortilux ofereix paraments de control termo lumínic que permeten gaudir de les vistes exteriors amb una transparència reservada, aconseguint el grau de comfort adequat a cada moment.

L'èxit d'aquests paraments rau en la seva intemporalitat, estètica, qualitat i versatilitat d'acabats. Per a ambients clàssics o avantguardistes Kortilux ofereix solucions originals i respostes decoratives de qualitat.

Lamp Lighting

Des de fa més de 40 anys, LAMP ofereix solucions eficients d'il·luminació i encara necessitats del mercat amb una envejable capacitat d'adaptació. Amb la facultat de integrar-se en tot el procés arquitectònic, orienten i assessoren tècnicament a arquitectes i prescriptors per trobar la solució que millor s'adapta a cada projecte.

Led BCN

LED BCN referent nacional en el sector de la il·luminació led, integra una àmplia gamma de lluminàries destinada al sector de la il·luminació residencial, comercial, arquitectural i espectacular, sempre amb tecnologia led.

Ledvance Osram

Ledvance Osram és un dels dos principals fabricants de llum al món. La companyia cobreix tot l'espectre del negoci de la il·luminació. Des dels components, fonts de llum, equips de connexió electrònics, així com lluminàries completes, sistemes de gestió d'il·luminació i solucions lluminoses.

LEDS C4

LEDS-C4 és un fabricant de solucions d'il·luminació capaç de satisfer qualsevol necessitat específica del client, incloent un servei exclusiu d'assessorament, creació i fabricació de solucions a mida. Les set línies de producte que posseeix la companyia engloben més de 3100 referències en constant renovació, que donen resposta a les més variades necessitats i estils d'il·luminació.

Legrand

La presència del Grup Legrand a Espanya està consolidada tant per les seves marques de referència internacional - LEGRAND, BTICINO, CABLOFIL, Zucchini - com de procedència nacional, TEGUI i QUINTELA. La potència d'aquestes marques especialistes i la seva capacitat d'innovació fan que el Grup aporti una àmplia i atractiva oferta per satisfer les actuals demandes del mercat, solucions i serveis destinats als seus diferents sectors d'activitat: Residencial, Terciari, Industrial i Infraestructures.

Lutron

Lutron és el dissenyador i fabricant líder mundial en control d'il·luminació i en sistemes arquitecturals de control de la llum natural i artificial per a la seva aplicació en residències, comerços i edificis corporatius. Havent inventat el regulador electrònic d'estat sòlid, la marca Lutron és la més reconeguda i sol·licitada del sector.

LuxInTec

En LuxInTec estem especialitzats en el disseny, desenvolupament i fabricació de sistemes d'il·luminació innovadors amb tecnologia LED d'altes prestaciones.Ofrecemos un producte innovador i realment diferenciat de la gran oferta d'il·luminació LED que apareix dia rere dia al mercat, i que compleix i supera les expectatives de prescriptors, instal·ladors, enginyeries i distribuïdors professionals.

Luxiona

Som un sòlid i expert Grup d'Il·luminació amb àmplia presència nacional i internacional, especialitzat en oferir les millors solucions integrals en disseny, producció i comercialització, il·luminant espais arquitecturals, professionals, domèstics i efímers.

Luznor

Luznor Desenvolupaments Electrònics S.L. és una empresa especialitzada en el disseny i fabricació de lluminàries d'emergència i altres dispositius electrònics de seguretat.

Luznor posa a disposició tècnics altament qualificats, un elevat estàndard de qualitat, un eficaç sistema de desenvolupament, fabricació i control i, sobretot, una filosofia de compromís amb els clients que permet oferir productes innovadors dotats d'avançada tecnologia i reconegut prestigi.

Megaman

Megaman és una marca global que ha proporcionat exclusivament productes d'il·luminació de baix consum energètic al llarg de la seva vida. Ve de desenvolupar el primer CFL clàssic format de la indústria per ara presumir d'una gamma completa de LEDs, llançant una solució d'il·luminació elegant revolucionària, una gamma completa de components del LED i una sèrie de lluminàries del LED.

Nexia

Nexia és una empresa apassionada i dinàmica dedicada al sector de la il·luminació, amb base sòlida en coneixements tècnics i amb projecció de futur en el món de la il·luminació tècnica led. Gràcies al grup de persones professionals i compromeses que conformen l'empresa, hem pogut crear sèries exitoses de producte propi, apostant sempre pel millor disseny i la més alta qualitat.

Norma Group

Norma Group és un líder global de mercat i tecnologia en solucions d'enginyeria de tecnologia d'unió, amb més de 60 anys d'experiència en fabricació i desenvolupament de productes. Amb una plantilla de prop de 6.700 empleats, compta amb una xarxa global d'instal·lacions de fabricació i nombrosos centres de vendes i distribució a Europa, les Amèriques i Àsia i el Pacífic.

Onok Luz Técnica

des dels seus principis, ONOK Llum Tècnica S.L. s'ha caracteritzat per la seva dinàmica pel que fa a la gestió i fabricació de focus empotrables i de disseny. Gràcies a això, ha aconseguit mantenir un creixement sostenible al llarg de la seva vida i avui s'ha consolidat com una de les empreses punteres en el sector de la il·luminació.

Performance in Llighting

L'actual Performance In Lighting Espanya, S.A., Va ser fundada el 1989 amb el nom inicial de Frepi, S.A., Amb la missió de distribuir la firma italiana Prisma a Espanya, a més d'altres companyies que va anar incorporant al seu actual cartera de productes d'il·luminació. L'any 2004, l'empresa és participada per grup italià Performance In Lighting (PIL) i, el 2013, canvia la raó social i adopta el seu nom actual, convertint-se en la filial del grup PIL per a Espanya.

Philips

Philips facilita la implantació de solucions d'il·luminació eficaços per a les empreses. Nosaltres podem gestionar-ho tot, des del disseny fins a la instal·lació, de manera que vostè pot confiar en uns resultats de la màxima qualitat amb el mínim de complicacions i risc.

Priled by Pritec

És una empresa de disseny de llums i productes d'il·luminació amb tecnologia LED.

Prilux

En Prilux aspiren a ser referència mundial en solucions d'il·luminació. Creen, desenvolupen i fabriquen productes i serveis excepcionals. Són una empresa d'alta tecnologia en il·luminació, que intenta trencar els seus límits elevant la seva llistó tant humà com tecnològic.

Rzb

RZB és un fabricant de lluminàries el centre de fabricació es troba a Alemanya. Aquesta especialitzat en il·luminació interior, exterior, il·luminació de botigues, sistemes de controls, enllumenats d'emergència, lluminàries indicadores, premis de disseny i llums LED.

Screenluz Sistemas d'Iluminació

És una empresa que opera en el Sector de la Il·luminació des de l'inici de la seva activitat l'any 2000. Des de llavors la seva evolució ha estat constant, arribant a ser una de les empreses amb major creixement i implantació dins el sector. Durant més de 10 anys dedicada a la fabricació i comercialització de lluminàries fluorescents i hospitalàries.

Secom Iluminació

Secom és una empresa espanyola fundada en 1986. Des dels seus orígens, es va marcar com a principal objectiu el fabricar lluminàries de gran confort visual i eficiència energètica que contribueixin a millorar el nivell de vida de l'usuari.

Simon Lighting

SIMON LIGHTING S.A.,amb factories a Barcelona i Madrid està dedicada a la fabricació i muntatge d'aparells per a il·luminació, destinats a ús industrial, comercial i publico a més de tota mena de suports i accessoris per als mateixos sota les marques registrades SIMON LIGHTING.

.

Targetti

Fundada en 1928 i amb seu a Florència, Targetti opera en el camp de productes d'arquitectura lumínica tant interior com exterior i ofereix un conjunt de solucions desenvolupades en resposta als desafiaments funcionals i estètics específics.

.

Theben

Thebe és una empresa que ofereix una àmplia gamma de productes com detectors de presència o temporitzadors de llum. La seva filosofia es basa en utilitzar l'energia únicament i exclusivament quan es necessiti, ja sigui per regular la calefacció com per encendre o atenuar la llum quan les persones necessiten orientar-se en la foscor. Així s'augmenta l'eficàcia energètica i amb això, s'estalvia més energia de manera sostenible.

Threeline

Threeline Technology va néixer a Almansa l'any 2006, com una empresa d'electrònica per a la il·luminació, evolucionant fins a convertir-se en especialistes en il·luminació LED. Dissenyen i desenvolupen els seus propis productes amb marcatge CE acord amb les normatives de seguretat i compatibilitat electrònica, aconseguint un estalvi energètic de més del 80%.

Tridonic

Tridonic ha estat, per gairebé 60 anys, un reeixit impulsor de la innovació en el mercat de la il·luminació. En el sector de l'enllumenat se'ns considerés pioners del control digital de la il·luminació. Avui dia apostem cada vegada més pels LED, la tecnologia del futur, a la qual dediquem més del 80 per cent dels nostres actuals projectes de recerca i desenvolupament.

Trilux

TRILUX pertany a un gran nombre d'associacions professionals a nivell nacional i internacional. El treball en equip dins el sector sempre ofereix valors afegits, per exemple, en la investigació i el desenvolupament en el camp de la tècnica de la llum i l'electrotècnia. TRILUX fomenta de manera sistemàtica la transferència cooperativa d'informació i coneixements.

Zemper Alta Tecnología

Zemper és una empresa familiar amb una sòlida i dilatada experiència en el mercat. Des dels nostres inicis l'any 1965, els nostres pilars bàsics de treball sempre han estat la qualitat, el disseny, la innovació, la tecnologia i el màxim respecte pel medi ambient.

En OPPLE le ofrecemos productos de iluminación LED asequibles y de buena calidad desde nuestros almacenes europeos. Trabajamos con los distribuidores más reconocidos y profesionales para prescribir y distribuir productos OPPLE de la forma más eficaz.