Distribució i Solucions "SMART"

Valle VDI

La divisió especialista en la Distribució de Sistemes Integrals en Telecomunicacions de Grup Vall es constitueix l'any 2005. Des dels seus inicis, la Divisió VDI ha apostat pel servei i l'honestedat amb els clients consolidant la relació comercial. Entenem, que una de les nostres claus és estar al costat dels clients oferint-los el nostre millor servei, suport i valor afegit tant en la pre-venda, com en la postvenda.

La divisió treballa amb productes de primera línia per oferir noves possibilitats de negoci als clients. Les nostres instal·lacions de més de 10.000m2 faciliten donar un servei de qualitat. El creixement de la nostra divisió, la confiança per part dels nostres clients i el compromís amb els nostres proveïdors ens permeten donar un servei Just In Time.

En aquests últims anys, hem signat nous acords comercials amb fabricants de Cablejat Estructurat, Fibra Òptica, Wifi, Wimax, Electrónicade Xarxa, Càmeres IP, Mànegues de Telefonia, Armaris 19 "de Telecomunicacions,S.A.I.S, llocs de treball, etc.

Dins de la nostra divisió VDI, hem desenvolupat una nova línia de negoci destinada a oferir solucions tant en seguretat com en comunicacions per a plantes solars fotovoltaiques, realitzant tant els dissenys, com la fabricació de les Caixes de Seguretat, Comunicacions i Combiner Box.