Distribució Intel·ligent

Valle Industrial

La divisió Industrial de Grupo Valle és la més veterana. Amb més de 35 anys de dedicació en el món de la distribució de material elèctric, compta amb un equip de professionals altament especialitzats i en contínua formació. L'aposta permanent per la qualitat de l'estoc i l'estreta col·laboració amb primeres marques ens posicionen com un dels distribuïdors líders del mercat.

Oferim solucions tècniques i competitives en diferents sectors, entre ells la indústria farmacèutica, química, petroquímica, alimentària, en tot tipus d'instal·lacions en general, aplicant solucions eficients i sostenibles mitjançant sistemes de gestió i control d'edificis, orientats a la indústria 4.0.

Com Expert i sensor Partner de Schneider Electric, garantim solucions de tot tipus que s'adapten i s'adeqüen a les necessitats dels nostres clients per oferir la millor resposta a un mercat exigent en constant creixement i evolució.

Com a canal de comunicació, utilitzem les nostres xarxes socials, Newsletter, etc. per tenir sempre informats als nostres clients de les últimes novetats tècniques / comercials i notícies d'actualitat.