Distribució Intel·ligent

Valle Industrial

La división Industrial de Grupo valle es la más longeva. Con más de 41 años de dedicación en el mundo de la distribución de material eléctrico, cuenta con un equipo humano altamente especializado y en continua formación. La apuesta permanente por la calidad del stock y la estrecha colaboración con primeras marcas nos posicionan como uno de los distribuidores líderes del mercado.

Oferim solucions tècniques i competitives en diferents sectors, entre ells la indústria farmacèutica, química, petroquímica, alimentària, en tot tipus d'instal·lacions en general, aplicant solucions eficients i sostenibles mitjançant sistemes de gestió i control d'edificis, orientats a la indústria 4.0.

Com Expert i sensor Partner de Schneider Electric, garantim solucions de tot tipus que s'adapten i s'adeqüen a les necessitats dels nostres clients per oferir la millor resposta a un mercat exigent en constant creixement i evolució.

Com a canal de comunicació, utilitzem les nostres xarxes socials, Newsletter, etc. per tenir sempre informats als nostres clients de les últimes novetats tècniques / comercials i notícies d'actualitat.