Telemecanique Sensors

Telemecanique Sensors tiene mas de 90 años fabricando sensores para automatización y seguridad de máquinas. Caracterizada por sus cualidades excepcionales de fiabilidad y robustez, la extensa gama de Sensores Telemecanique no tiene equivalencia en el mercado.

Aiscan, S.L.

Som a BIAR, a 40 kms. al nord-est d'Alacant i ens dediquem a la producció i comercialització d'aïllants i canalitzacions per a proteccions elèctriques. La gamma dels nostres productes abasta des dels petits als grans diàmetres en tubs tant rígids com flexibles, així com els accessoris necessaris per poder realitzar unes instal·lacions elèctriques d'acord amb les exigències de qualitat, seguretat i funcionalitat actuals.

Aplicacions Tecnològiques

Experts en enginyeria física química electrònica i noves tecnologies. Fabriquen seguint els màxims estàndards de qualitat en les següents línies de producte:

parallamps i malles conductores, productors contra sobretensions, detectors de tempestes, material de posada a terra i soldadura aluminotèrmica

CELO

Una empresa espanyola dedicada des dels seus inicis a la fabricació de sistemes de fixació i que ha evolucionat fins arribar a ser avui en dia, representant de marques de gran prestigi, a través de les nostres divisions:

  • CELO: Herramientas y Fijaciones
  • LUX: Il·luminació i Materials Elèctrics

Napoleon Armengol, S.A.

Napoleó Armengol S.L. comença l'any 1960 com un taller familiar al centre de Barcelona. Actualment tenim la fàbrica i oficina central a Polinyà, a la comarca del Vallès Occidental a la província de Barcelona. La gamma dels nostres productes abasta diverses mètriques de tub d'acer, els accessoris i material de connexió a terra per contribuir a realitzar unes instal·lacions segures complint amb la qualitat exigida i la reglamentació actual.

Cembre pel mercat espanyol

Cembre España SL es va constituir el 1994 i ha arribat ràpidament una posició reeixida en el mercat nacional de connectors elèctrics i eines associades. Madrid és la seu de l'oficina central i magatzem. Des de sempre, Cembre promou valors imprescindibles a l'interior del grup. Aquests aspectes han influït en les decisions preses al llarg dels anys, contribuint a construir una història marcada per èxits durant quaranta anys

Circutor, S.A.

La seu central de Circutor es troba des de mitjans de 2002 a Viladecavalls, a 5 km de Terrassa. És una empresa que s'encarrega del desenvolupament de la innovació i la tecnologia per a oferir al mercat elèctric solucions integrals. Treballa per ser el referent en el mercat de l'Eficiència energètica i les seves solucions en l'àmbit de l'energia elèctrica s'apliquen tant en diferents tipus d'edificis com hotels, bancs i centres comercials així com en indústries (paperera, alimentació, automoció, cimentera, petroli i gas). Alguns dels valors de l'empresa són l'austeritat, el treball en equip i l'audàcia amb integritat i transparència.

Cooper Crouse-Hinds

Cooper Crouse-Hinds, una empresa d'Eaton, ofereix el portafoli més complet, competitiu i aferrat a una gran varietat de normes i certificacions que regulen l'ús de solucions elèctriques per al segment petrolier: Il·luminació, protecció de motors, connectivitat, suporteria per cable , solucions de seguretat intrínseca, embolcalls i senyalització són algunes de les solucions que Crouse-Hinds posa al seu abast per als ambients més perillosos i corrosius.

Famatel

Present en els 5 continents. Gamma industrial: Productes molt professionals per a necessitats molt professionals. Facilitant la teva feina des de 1991. Armaris industrials, Clavilles i enrollacables industrials, Envolvents i quadres de distribució IP6, caixes estanques IP5, Envolvents i quadres residencials IP40, Armaris metàl·lics, Envolvents i caixes de pladur, caixes de derivació.

Fernando Carrasco

L'empresa fundada i ubicada a Barcelona, té més de 60 anys d'experiència en el subministrament de productes de Senyalització Acústica i Lluminosa i de Seguretat, sent distribuïdora oficial a Espanya de marques tan rellevants com EUROLENS, LA SONORA, TECNOALARM, WERMA i E2S, líders en el seu sector al Mercat europeu.

Fluke Ibérica, S.L.

Fluke Corporation és líder mundial en la fabricació, distribució i manteniment d'equips de mesura electrònics i software.Des de la seva fundació l'any 1948, Fluke ha col·laborat en la definició i el creixement d'un mercat tecnològic únic, proporcionant solucions de problemes i mesura que han crescut fins al punt de convertir-se en fonamental en els sectors de fabricació i serveis. Cada planta de fabricació, oficina, hospital o instal·lació de nova construcció representa avui dia un possible client dels productes Fluke.

Gave Electro, S.A.

Durant més de 60 anys Gave ha estat sinònim de tècnica, qualitat i servei. El diàleg constructiu i la proximitat als usuaris ha estat la base per al desenvolupament de l'empresa que ha respost a les necessitats del mercat. Avui som líders del mercat nacional en el nostre camp d'aparellatge de baixa tensió, convertint-nos en un soci fiable i competent per al nostre aliat, la distribució elèctrica, i els instal·ladors i usuaris

Grupo General Cable

General Cable Corporation és una de les companyies líders en fabricació de cable a nivell mundial. Amb la seva activitat ha contribuït i contribueix decisivament al progrés i la millora de la qualitat de vida de les persones. I és que, a través de la innovació i la tecnologia, General Cable és present en el desenvolupament i l'evolució de la societat.

HT Instruments

HT Instruments le ofrece una amplia gama de productos, dirigidos a cubrir las diferentes necesidades del instalador profesional. Todos los instrumentos Multifunción de verificación eléctrica poseen el certificado de calibración obtenido con instrumentos patrón certificados con trazabilidad homóloga, ENAC, SIT, etc. *(Multifunción R.E.B.T. y Analizadores de Redes)

IDE

IDE, és una empresa ubicada dins el sector elèctric internacional dedicada a la fabricació i posterior comercialització d'envolvents plàstiques i metàl·liques per a la distribució elèctrica en baixa tensió i per al sector de les telecomunicacions.

Interflex, S.L.

Interflex és una empresa fundada l'any 1967, és pionera en la introducció al nostre país de productes destinats a la fixació i a la protecció de cables elèctrics. Actualment el seu camp d'actuació inclou també la conducció, la connexió i la seva identificació. Des dels inicis han anat incorporant aquells productes que podien complementar l'oferta en el sector dels conductors: connectors multicontactes, preses de corrent industrials, sondes passacables, brides ajustables, sistemes d'identificació de cables, caixes de connexió, cadenes portacables, eines, terminals .

Isofix-Walraven, S.L.U.

Des de la seva fundació l'any 1942 l'empresa familiar s'ha convertit en un negoci internacional amb les seves pròpies empreses de vendes i producció i al voltant de 750 empleats a diversos països d'Europa. La direcció i els treballadors de Walraven s'encarreguen de donar servei al mercat d'instal·lacions europeu per mitjà de la col·laboració total amb distribuïdors professionals.

Jung

Amb innovadores solucions per al control intel·ligent de l'edifici i la instal·lació elèctrica clàssica, ofereixen nous impulsos en tècnica i disseny. Arquitectes i planificadors de tot el món confien en les innovadores solucions de JUNG. Residència privada, construcció comercial o un hotel, un conjunt les possibilitats tan versàtils que ofereix la moderna tècnica de JUNG amb el seu exigent disseny.

Lapp Kabel

L'empresa es va fundar l'any 1957 per Oskar Lapp amb la invenció de ÖLFLEX®, el primer cable flexible de control produït de forma industrialitzada en el món i està present a Espanya de forma directa des de l'any 2005, a través la seva filial Lapp Kabel Espanya, SLU.

Posen a la seva disposició un complet rang de cables, cables conectorizados, connectors, premsaestopes, conductes, sistemes de marcatge i accessoris estàndard; així com productes personalitzats i solucions completes de cablejat i connectorització a la mesura de les seves necessitats. I amb l'avantatge de tractar amb un únic interlocutor.

Legrand Group España, S.L.

Legrand ofereix, mitjançant una completa oferta, òptimes solucions per a les instal·lacions elèctriques i xarxes d'informació, tant en el mercat residencial i terciari, com l'industrial, resultat de la ferma voluntat de seguir innovant en productes i sistemes que millorin i enriqueixin la tasca de els professionals i la qualitat de vida dels usuaris. El catàleg general Legrand està format, des de fa ja anys, per "Sistemes i Solucions", famílies de productes interrelacionats entre si amb una cohesió tècnica per aconseguir un propòsit: una instal·lació elèctrica que garanteixi el bon funcionament dels elements connectats.

Mersen

Expert global en especialitats elèctriques i materials en grafit, Mersen crea productes innovadors adaptats a les necessitats específiques dels seus clients perquè puguin optimitzar els seus processos de fabricació en sectors com l'energia, el transport, l'electrònica, la química, la farmàcia i les indústries de transformació.

Mersen es troba present a Espanya des de 1953 oferint la totalitat dels productes.

Obo Beterman

OBO està present en més de 60 països, amb sucursals i delegacions a tot el món. Gràcies a la combinació i adaptació dels programes de producte de les marques Ackermann, DAHL-KANAL i OBO, s'ha creat un assortiment complet i únic que ofereix solucions a mida per a tot tipus d'aplicacions. Ja es tracti de sistemes o canals portamecanismos, columnes d'instal·lació elèctrica o canals ranurats per als últims metres fins al lloc de treball, OBO ofereix una completa gamma de productes amb els accessoris adequats per a totes les àrees d'aplicació i que satisfà totes les exigències.

Pemsa-Pequeño Material Elect., S.A.U.

Pemsa es caracteritza pel disseny i fabricació de productes innovadors, ocupant la posició de lideratge en el rànquing de fabricants especialistes en safates metàl·liques portacables, desenvolupant solucions per a entorns exigents, en les obres més emblemàtiques i rellevants. Aprofundint en aquesta especialització ofereix al mercat solucions globals en l'àmbit de la conducció de cables elèctrics. Aquesta oferta es completa amb l'extensa gamma de Sistema de Canonada, tant rígida com flexible, fabricades amb els més alts nivells de qualitat i prestacions.

Phoenix Contact, S.A.

La seu central de Phoenix Contact es troba en Blomberg, a la regió de Renània del Nord-Westfàlia, a Alemanya. Des d'allà mantenim contacte amb tothom. El grup Phoenix Contact a Alemanya es compon de set empreses. Totes elles amb una funció ben definida: oferir-li la millor solució per als seus projectes en el sector de l'automatització industrial. Set plantes de producció pròpies en diferents països. Gairebé 50 subsidiàries pròpies i més de 30 representacions.

Polylux, S.L.

POLYLUX, més de 45 anys amb experiència en la fabricació de productes destinats a la conversió de la tensió, la seguretat de les instal·lacions i la qualitat de l'energia elèctrica. Gràcies a un creixement i desenvolupament continu som actualment una empresa líder al mercat amb exportacions a més de 50 països d'arreu del món. És el nostre objectiu oferir una gamma de productes molt àmplia per tal de poder donar solucions completes als nostres clients. Tenim una sòlida experiència en la fabricació de productes per a les aplicacions més exigents com petroquímiques, ferrocarrils, marina, hospitals, energies renovables, etc.

Releco

Releco Grup Comat és un proveïdor global líder de components d'alta qualitat, sistemes i serveis en Automatització Industrial, Instal·lacions elèctriques i ferroviàries i de transport Aplicacions.

El Grup inverteix contínuament en recerca i desenvolupament, el que garanteix una alta taxa sostinguda d'innovació. Gràcies a la nostra xarxa de distribuïdors del Grup està present en tots els mercats mundials. Mantenim les nostres pròpies filials de vendes a Alemanya, França i el Brasil.

Rodman

Rodman, és el primer fabricant espanyol de material elèctric especialitzat en avisadors acústics i lluminosos, detectors i interruptors, amb més de 50 anys d'experiència, sent l'empresa líder en el seu sector.

Rodman basa la fabricació dels seus productes en criteris de qualitat i flexibilitat. Els materials utilitzats són de la màxima qualitat possible dins la seva categoria i els dissenys estan optimitzats per poder garantir la màxima durada i fiabilitat en el funcionament dels aparells. La cadena de muntatge permet fabricar opcions especials sota comanda, amb l'objectiu de tenir sempre el producte que necessiten els nostres clients.

Schneider Electric

Schneider Electric, com a especialista global en gestió de l'energia i amb operacions en més de 100 països, ofereix solucions integrals per a diferents segments de mercat, ostentant posicions de lideratge en energia i infraestructures, indústria, edificis i centres de dades, així com una àmplia presència en el sector residencial. Schneider Electric proveeix de solucions per a la gestió de l'energia, des de la generació, el transport, la distribució i fins al consum de l'energia elèctrica.

Siccis

Siccis S.A., fundada el 1962, porta més de 50 anys treballant en el sector elèctric, fabricant i comercialitzant productes destinats a la protecció d'instal·lacions elèctriques i a l'estanquitat de passos de cable.

Actualment, representa al territori espanyol a importants fabricants estrangers de material elèctric antideflagrant i il·luminació, i ofereix als seus clients una àmplia gamma de productes (il·luminació fixa i portàtil, caixes, comandaments de control, premsaestopes, calefacció, etc.) per a zones classificades i / o amb característiques especials.

Siemens, S. A.

Siemens es troba present en 191 països i té una plantilla de 367 mil treballadors. És la companyia amb el catàleg de productes i serveis més ampli del mercat. La seva inversió en R + D supera els 4.000 € milions, el que li permet desenvolupar 53.000 patents i 9.000 invents a l'any. Dos mil milions de persones utilitzen diàriament, de manera directa o indirecta, algun dels nostres productes o solucions. Sense les persones només seríem tecnologia.

Simon, S.A.

Simon Holding, és un grup industrial format per 25 empreses a tot el món, amb seu central a Barcelona (Espanya) dedicades a la producció i comercialització de Material Elèctric de baixa tensió; Electrònica; Il·luminació Interior basada en tecnologia Led; Il·luminació viària i industrial, Sistemes de distribució de veu i dades; domòtica; Seguretat, Gestió i Control d'Accessos; Canalitzacions i Mobiliari Urbà.

Sinard

L'empresa SOCIETAT ANONIMA SINARD va iniciar les seves activitats l'any 1949. Avui, després de més de 50 anys i consolidada com una de les empreses especialistes del sector, S.A. SINARD manté el seu objectiu inicial de servei i satisfacció dels seus clients. Especialistes en l'estampació en acer elàstic amb tractament tèrmic, S.A. SINARD ofereix al client una solució completa i global: des del disseny i la fabricació de la matriu, fins l'estampació de les peces i el posterior tractament tèrmic. Això permet assegurar una gran flexibilitat en la seva producció i una ràpida capacitat de resposta davant els seus clients.

Sodeca, S.A.

SODECA centra la seva activitat en la producció de ventiladors industrials, sistemes de ventilació i extractors per a l'evacuació de fums en cas d'incendi, des de 1983 any de la seva fundació. Els ventiladors i extractors de SODECA són presents en tots els països Europeus i en gran part del món, gràcies a la qualitat del producte i als mètodes d'investigació i desenvolupament utilitzats. Els nostres procediments de qualitat utilitzats i certificats per BUREAU VERITAS, segons ISO 9001: 2008, són una altra de les raons que situen SODECA com un dels millors i més reconeguts fabricants de ventiladors d'Europa.

Sofamel

Sofamel S.A. és una empresa espanyola dedicada a la fabricació de material elèctric de connexió, així com material de seguretat i protecció elèctrica.

El principal objectiu de Sofamel ha estat arribar a un elevat grau d'especialització amb l'ànim de donar una solució global als nostres clients, recolzat per uns estrictes cànons de qualitat mitjançant fortes inversions en maquinària i disseny per a la fabricació de tots aquells productes que surten de la nostra fàbrica. Això ens ha permès oferir una de les gammes més àmplies d'articles existents en el mercat.

Soler & Palau, S.A.

Soler & Palau va ser creada l'any 1951 pels enginyers Eduard Soler i Josep Palau. En aquests primers anys d'història de la nostra empre¬sa, hem treballat amb fermesa i determinació per aconseguir que Soler & Palau Ventilation Group sobrepassi les nostres fronteres i abast una dimensió global. La marca S & P ha aconseguint reconeixement mundial gràcies al seu equip humà, a la qualitat, fiabilitat i a una fèrria aposta per la innovació. Soler & Palau Ventilation Group ha basat el seu projecte en una sèrie de preceptes que han pautat el passat, present i futur de l'empresa: la tecnologia pròpia, la internacionalització, el creixement i l'autofinançament.

Theben

Thebe és una empresa que ofereix una àmplia gamma de productes com detectors de presència o temporitzadors de llum. La seva filosofia es basa en utilitzar l'energia únicament i exclusivament quan es necessiti, ja sigui per regular la calefacció com per encendre o atenuar la llum quan les persones necessiten orientar-se en la foscor. Així s'augmenta l'eficàcia energètica i amb això, s'estalvia més energia de manera sostenible.

Top Cable, S.A.

Top Cable és, per a molts professionals del sector elèctric, un soci global en cables per a la distribució d'energia elèctrica. La responsabilitat que això comporta i la nostra voluntat de perllongar aquest compromís en el futur guien totes les activitats i pràctiques de la nostra organització. Top Cable li ofereix una alternativa altament atractiva per als seus subministraments de cable, combinant qualitat, servei, capacitat i independència. El reconeixement internacional que té Top Cable com a marca de qualitat Garantida s'ha construït sobre sòlids fonaments: la constant recerca de l'excel·lència en fabricació, la selecció dels millors proveïdors i un rigorós control en tots els processos.

UnexAparellajeEléctrico, S.L.

Fundada l'any 1964, Unex aparellatge elèctric, S.L. empresa familiar amb capital 100% espanyol i vocació independent, ha estat la veritable introductora de les tècniques de conducció, lligat, fixació i senyalització de cables i tubs en el mercat espanyol. La filosofia de la nostra firma, reflectida en l'eslògan 'Investigació com a norma', ha donat com a resultat disposar d'una àmplia gamma de productes adaptats a totes les necessitats dels diversos sectors per als que treballem.

Weidmuller, S.A.

Com reconeguts experts, donem suport als nostres clients i partners arreu del món amb productes, solucions i serveis en l'entorn industrial d'energia, senyals i dades. Som part de les seves indústries i mercats i coneixem els reptes tecnològics del futur, de manera que contínuament desenvolupem solucions innovadores, sostenibles i útils per donar resposta a les seves necessitats individuals. Junts, establim estàndards a Industrial Connectivity.

Zemper

ZEMPER dissenya, fabrica i comercialitza lluminàries específiques per a tots els àmbits, basades en l'eficiència energètica i amb els corresponents certificats de qualitat.

Lluminàries de Senyalització i Abalisament, Downlights, Pantalles Planas LED, Lluminàries Decoratives, Lluminàries de Paviment i Jardí, Wallwashers, Drivers, Il·luminació d'Emergència, Il·luminació Ambients especials, Material ATEX, Il·luminació Pública Viària, Il·luminació Hospitalària, Il·luminació asèptica

Milwaukee

Milwaukee Electric Tool Corporation es el fabricante y comerciante líder del sector de herramientas electroportátiles y accesorios heavy duty para los usuarios profesionales en todo el mundo.

Desde su fundación en 1924, Milwaukee se ha centrado en una única idea: fabricar las mejores herramientas eléctricas y accesorios para operarios profesionales. Hoy en día, el nombre de Milwaukee representa las herramientas profesionales de la más alta calidad, las más duraderas y las más fiables que se pueden comprar.

HellermannTyton

HellermannTytones un fabricante líder y proveedor de productos para la fijación, instalación, conexión, aislamiento, protección e identificación de instalaciones eléctricas e infraestructuras de redes de datos. Además, también desarrollan piezas específicas a medida para aplicaciones industriales de clientes.