ACV

ACV desenvolupa, produeix i comercialitza des de 1922 solucions tecnològiques per a la producció d'aigua calenta sanitària i la calefacció d'ús residencial i terciari. L'empresa ha inventat el concepte Tank-in-Tank, que es troba en la majoria dels productes de la línia ACV i els confereix un rendiment excepcional. ACV és l'especialista de l'acer inoxidable. Des de fa 40 anys, l'elecció d'aquest material, que resisteix a la corrosió de les aigües més agressives, confereix als productes d'ACV una vida útil excepcional amb el mínim manteniment. Avui en dia, ACV ofereix productes innovadors que satisfan totes les exigències de confort sanitari. Gràcies a la seva avantguardista tecnologia exclusiva, ACV ofereix solucions fiables, d'alt rendiment, econòmiques i respectuoses amb el medi ambient.

Advantronic Systems

Advantronic Systems és una empresa de distribució d'equips electrònics de seguretat constituïda per professionals del sector amb àmplia experiència en el disseny i la comercialització de sistemes de detecció automàtica d'incendis. La gamma de productes que Advantronic Systems presenta, amb una gran relació qualitat preu, aportant solucions a la pràctica majoria de les instal·lacions que es presenten al mercat, des dels petits sistemes convencionals fins a les grans instal·lacions de sistemes analògics. La raó principal que hi hagi Advantronic Systems com a empresa és la plena satisfacció del client. El nostre principal objectiu consisteix a conèixer i satisfer les seves necessitats. L'estratègia general de Advantronic Systems per a la consecució de l'objectiu anteriorment marcat es basa en tres pilars fonamentals: la qualitat integral aplicada a tots els àmbits de l'empresa, la innovació tant en processos, estratègies com productes i serveis i el servei al client.

Aparici

Aparici és una empresa Espanyola dedicada a l'aigua calenta sanitària, ens ofereixen gammes de termos elèctrics per a aigua calenta i acumuladors, sempre fabricats sota les estrictes normatives europees CE reuneixen les més altes exigències de qualitat en els seus components i presenten un disseny compromès amb el medi ambient .

Aquaflex

Aquaflex es dedica a l'acumulació, vasos d'expansió i distribució de l'aigua freda i calenta sanitària. Neix amb la clara idea d'oferir un paquet de producte servei i garantia que sigui capaç davant els constants canvis i variades necessitats del sector, de donar sempre una solució òptima més enllà d'una línia de fabricació estàtica.

Balay

Balay va néixer a la dècada dels 40 quan dos emprenedors socis van unir les seves idees i cognoms, avui som la marca líder en el sector d'electrodomèstics. Balay reflecteix fidelment la filosofia de la nostra empresa, però al llarg de cinc dècades d'innovació constant hem estat presents a les llars espanyoles amb els nostres productes i la nostra publicitat. La constant innovació i incorporació d'avenços tecnològics aplicats als nostres electrodomèstics han fet possible que actualment la pràctica totalitat dels nostres models siguin de classe A + o superior. Balay compta amb electrodomèstics distingits amb les màximes qualificacions energètiques del mercat. Dins del nostre catàleg anomenem productes ecoeficients als que menys energia consumeixen de la seva gamma.

Bosch

El Grup Bosch és una empresa internacional líder en tecnologia i serveis. En l'exercici 2013, unes 281.000 persones van aconseguir unes vendes de 46.100 milions d'euros (Observació: a causa del canvi de les regulacions legislatives, les xifres principals per al 2013 no són del tot comparables amb els indicadors publicats per a l'exercici de 2012). Les activitats se centren en quatre àrees empresarials, Tecnologia per a l'Automoció, Tecnologia Industrial, Béns de Consum i Tecnologia per a l'Energia i l'Edificació. El Grup Bosch està constituït per Robert Bosch GmbH i unes 360 filials o societats regionals en, aproximadament, 50 països. Si s'inclouen els socis comercials, Bosch està present en prop de 150 països. Aquesta xarxa mundial de desenvolupament, fabricació i vendes constitueix la base del seu futur creixement

BSH

BSH Bosch i Siemens Home Appliances Group és el major fabricant d'electrodomèstics d'Europa i una de les empreses líders en el sector a nivell mundial. El grup va ser fundat el 1967 com una aliança d'empreses entre Robert Bosch GmbH (Stuttgart) i Siemens AG (Munic). Avui en dia, BSH opera 41 fàbriques en 13 països d'Europa, els EUA, Amèrica Llatina i Àsia. Juntament amb una xarxa mundial de vendes i filials de servei al client, la família BSH està avui composta per més de 80 companyies en 47 països, amb una plantilla total de prop de 50.000 persones.

Cipriani Scambiatori España

Cipriani inicia la seva presència en el mercat nacional en l'any 84 de la mà d'un importador exclusiu. Aquest inici, recull la introducció dels productes Cipriani en diversos camps, sent essencialment en el sector termo-sanitari on la seva presència es desenvolupa de forma més àmplia.

Ferroli

Ferroli està present a Espanya des de 1965 i durant tot aquest temps hem invertit en persones, tecnologia i coneixement per convertir-nos en un referent del sector de la calefacció, climatització i energia solar, mantenint sempre clar el nostre objectiu principal: la satisfacció dels nostres clients. L'equip humà, principal motor de l'empresa, el composem més 300 persones que cada dia posem tot l'entusiasme i passió a aconseguir "el millor grau centígrad" a través del desenvolupament tecnològic, la millora contínua de l'eficiència de productes i processos, el respecte pel medi ambient i la sostenibilitat, i el coneixement de les necessitats de les persones. A Espanya comptem amb un centre productiu d'última tecnologia a Burgos que ens permet disposar de la gamma més àmplia de producte del mercat i d'una major proximitat als nostres clients. A més, 7 delegacions comercials que donen cobertura a tot el país i més de 150 centres d'assistència tècnica distribuïts per tota la geografia espanyola per garantir-los el millor servei i atenció.

Ferroplast

L'empresa FERROPLAST és una empresa de capital privat dedicat a la fabricació i comercialització de canonades i accessoris plàstics per a conduccions i canalitzacions, estant present principalment en sectors com l'edificació, l'obra pública regadius canalitzacions elèctriques i telecomunicacions.

Fujitsu

Amb més de 75 anys d'experiència en la fabricació d'equips de climatització, ara som líders tecnològics a nivell mundial. Optimitzem les nostres possibilitats i progressem dia a dia. Així, en cadascun dels nostres productes i serveis oferim la màxima tecnologia i el més alt nivell de prestacions per al confort total dels nostres clients. Des de fa 45 anys a Fujitsu Aire Condicionat som pioners en sostenibilitat i en confort. Número u en tecnologia i líders en eficiència energètica a nivell mundial. Aquesta és la principal motivació i la nostra raó de ser. La qualitat dels nostres aires condicionats ens avala dia a dia.

IRSAP

L'extraordinari procés de creixement tecnològic i a l'experiència científica amb els materials ha portat a IRSAP a realitzar un producte basat en l'estalvi d'energia, sent conscients del cost de gestió i la protecció del medi ambient. Gràcies a la gran eficiència tèrmica, els radiadors IRSAP són la solució ideal per a la construcció d'última generació i per a les plantes més modernes a baixa temperatura

Isopipe

Isopipe és una de les tres companyies integrades a nivell global en la producció d'aïllament i es desenvolupa en la producció generalitzada d'aïllament ampliada de cautxú sintètic amb estructura de cèl·lula tancada. L'any 2000, l'aïllament Isopipe va ser guardonat per l'European Business Association (Associació Europea d'Empreses), per la seva excel·lent qualitat.

Kaysun

Ens hem consolidat en el sector de la climatització i de l'energia oferint solucions globals adaptades a tot tipus d'aplicacions amb una gran varietat de productes que abasten des de la gamma residencial fins a la gamma industrial, sigui quina sigui la necessitat dels nostres clients nosaltres tenim una solució.

Lowara

Lowara és un fabricant de primer ordre amb una àmplia gamma de termòstats, bombes, bombes de perforació, de superfície, que s'utilitzen per al transport d'aigua potable, com ara el flux de la calefacció i la refrigeració, el reg, proveïment, pressurització i reg en diferents llocs de consum, com la indústria, l'agricultura i la construcció. Lowara es compromet a estudiar, desenvolupar, fabricar i distribuir bombes i sistemes per a aplicacions de tecnologia de bombament d'aigua. Fundada l'any 1968 i amb seu a Montecchio Maggiore, prop de Vicenza a Itàlia, Lowara ha estat servint a clients i usuaris de bombes hidràuliques en diversos sectors des de fa 40 anys. Bombes Lowara es realitzen en acer inoxidable que manté l'aigua lliure de contaminació. La tecnologia de soldadura làser crea bombes que són resistents als productes químics agressius i garanteix que el procés de producció sigui respectuós amb el medi ambient.

Mediclinics

Mediclinics amb el certificat ISO 9001 és una companyia internacional, orientada 100% al client, que subministra de forma consistent els serveis i / o productes sol·licitats pel professional del sector a equipament per a banys col·lectius. Som fabricants amb millores contínues en els nostres processos i organització interna, amb responsabilitats i objectius establerts. Amb una capacitat de resposta i flexibilitat referent en el sector i que permeten crear un valor comptant tant internament com als nostres proveïdors i socis.

Mitsubishi

Líder en fabricació de sistemes d'aire condicionat domèstic, comercial i industrial. Entre els seus principals productes trobem: la gamma domèstica, la gamma comercial, industrial, City Multi, Gamma Ecodan, Ventilació, Gamma Control Melans, Domòtica, Servei Telemanteniment TBC, Accessoris, Eixugamans Jet Towel i Deshumidificadors.

Niron

Niron és una empresa que ofereix una extensa gamma de productes i canonades, d'alta qualitat i d'una infinitat de mides i diàmetres per al gust del constructor, tant per a grans construccions industrials com privades. Una gran part de la gamma de productes es poden trobar a majoristes sanitaris.

Nofer

Nofer és una empresa amb seu a Barcelona, amb més de 45 anys d'experiència que dissenya i fabrica sanitaris i accessoris d'acer inoxidable per a col·lectivitats.

Els seus productes estan fets a Espanya, amb més de 1000 referències disponibles. Nofer innova constantment per donar als seus clients la millor solució a les seves necessitats.

Novatub

El nivell de qualitat tècnica és la constant que millor defineix la vocació de NOVATUB de fabricar només productes totalment garantits i competitius. La nostra efectivitat es basa en una estructura dinàmica i experimentada, i que mitjançant avançats sistemes ens permet disposar d'una gran capacitat de producció, tot això sota un rigorós control de qualitat que satisfà les més exigents homologacions. Oferim una àmplia gamma de conductes circulars, ovals, rectangulars, accessoris standard i peces especials a mida, tant en acer inoxidable com galvanitzat, així com tub flexible d'alumini comprimit. I per guanyar rapidesa i eliminar peces, amb el tub helicoidal corrugat autoconnectable i amb el conducte doble tub amb adaptador incorporat li facilitem instal·lacions molt més ràpides, lleugeres i estables.

Ramon Soler

Ramon Soler va iniciar la seva activitat l'any 1890 a Barcelona. 4 generacions d'empresaris al capdavant de l'empresa que han transformat un petit taller metal·lúrgic en una empresa de projecció internacional. Ramon Soler des de sempre ha creat els seus propis mecanismes en aixetes (cartutxos monocomandament i termostàtiques, muntures i distribuïdors, ...), ha investigat en nous sistemes de producció, ha aportat mecanismes nous que asseguren i faciliten la instal·lació i ha apostat per noves línies de disseny que han marcat tendències. Com a resultat són les més de 115 patents que hem desenvolupat en el nostre departament de R + D + I.

Rayco

Indústries Rayco S.A, després de més de 40 anys d'experiència, dedicats a la fabricació de radiadors de calefacció, es pot dir que seguim sent una empresa líder i capdavantera dins el sector. Amb la filosofia de flexibilitat i agilitat, Rayco ha comprès les contínues necessitats i exigències del mercat en cada moment, oferint àmplia gamma de radiadors de gran qualitat, avalades amb totes les certificacions més exigents.

Saci

Saci és una empresa barcelonina, especialitzada en bombes centrífugues. Fabriquen des de bombes centrífugues, verticals, fecals, de piscina o domèstiques, quadres de llums o altres productes com sistemes de control de pressió.

Saunier Duval

Saunier Duval és una corporació que pertany a Vaillant Group, grup empresarial d'àmbit multinacional, que lidera a Europa el subministrament de sistemes intel·ligents per al confort domèstic. Empresa dedicada a les activitats d'aigua calenta sanitària, calefacció i climatització, Saunier Duval és el fabricant que ha desenvolupat la primera caldera mural mixta a gas, la caldera estanca, el escalfador sense pilot, la caldera mural de condensació directa i altres moltes innovacions tecnològiques encaminades a millorar els aspectes d'economia, confort, seguretat i respecte al medi ambient en aquest tipus de productes. Societat fundada l'any 1907, Saunier Duval disposa de centres productius en diversos països europeus ia la Xina. Les seves filials comercials i empreses distribuïdores independents es reparteixen pels cinc continents. L'extensa implantació de la marca a Espanya, amb set Adreces Regionals i una trentena de Delegacions Provincials, garanteix la disposició immediata d'equips i recanvis.

Siemens, S. A.

Siemens es troba present en 191 països i té una plantilla de 367 mil treballadors. És la companyia amb el catàleg de productes i serveis més ampli del mercat. La seva inversió en R + D supera els 4.000 € milions, el que li permet desenvolupar 53.000 patents i 9.000 invents a l'any. Dos mil milions de persones utilitzen diàriament, de manera directa o indirecta, algun dels nostres productes o solucions. Sense les persones només seríem tecnologia.

Sodeca, S.A.

SODECA centra la seva activitat en la producció de ventiladors industrials, sistemes de ventilació i extractors per a l'evacuació de fums en cas d'incendi, des de 1983 any de la seva fundació. Els ventiladors i extractors de SODECA són presents en tots els països Europeus i en gran part del món, gràcies a la qualitat del producte i als mètodes d'investigació i desenvolupament utilitzats. Els nostres procediments de qualitat utilitzats i certificats per BUREAU VERITAS, segons ISO 9001: 2008, són una altra de les raons que situen SODECA com un dels millors i més reconeguts fabricants de ventiladors d'Europa.

Soler & Palau, S.A.

Soler & Palau va ser creada l'any 1951 pels enginyers Eduard Soler i Josep Palau. En aquests primers anys d'història de la nostra empre¬sa, hem treballat amb fermesa i determinació per aconseguir que Soler & Palau Ventilation Group sobrepassi les nostres fronteres i abast una dimensió global. La marca S & P ha aconseguint reconeixement mundial gràcies al seu equip humà, a la qualitat, fiabilitat i a una fèrria aposta per la innovació. Soler & Palau Ventilation Group ha basat el seu projecte en una sèrie de preceptes que han pautat el passat, present i futur de l'empresa: la tecnologia pròpia, la internacionalització, el creixement i l'autofinançament.

Standard Hidráulica, S.A.U.

Standard Hidràulica, S.A.U. és reconegut com un dels principals fabricants de vàlvules per a instal·lacions d'aigua per a ús residencial, així com vàlvules i accessoris per a la conducció de gas i calefacció, accessoris d'unió de coure, bronze i llautó a més de la gamma d'aixetes CLEVER. Els seus productes i imatge de marca tenen una merescuda reputació en el mercat a través del seu exhaustiva recerca de la qualitat, la innovació i exquisit servei al client que ha estat el segell distintiu de la companyia des de la seva fundació l'any 1975.

Thermor

Thermor és la marca amb la qual Groupe Atlantic dóna resposta al professional especialista en solucions tèrmiques integrals. Thermor va ser fundada l'any 1931. És a dir, ja fa més de 80 anys millorant dia a dia els seus productes. D'aquesta manera, des de fa més de 20 anys, s'ha convertit en la marca de referència en solucions tèrmiques. Això només és possible renovant dia a dia l'esforç per oferir solucions més innovadores, eficaces, sostenibles i intel·ligents. Thermor dissenya productes pensant en el professional: oferint el màxim rendiment, una instal·lació fàcil i amb el menor manteniment possible.

Italsan

ITALSAN, se ha situado en el mercado español e internacional como empresa líder en la fabricación, distribución y asesoramiento técnico de sistemas termoplásticos para las redes de distribución y evacuación de fluidos. Siendo expertos en instalaciones de fontanería, ACS, Climatización y Evacuación, prescribiendo y dotando de soluciones específicas para las aplicaciones de cualquiera de nuestros sistemas.

https://italsan.com/