Siemens

Siemens es troba present en 191 països i té una plantilla de 367 mil treballadors. És la companyia amb el catàleg de productes i serveis més ampli del mercat. La seva inversió en R + D supera els 4.000 € milions, el que li permet desenvolupar 53.000 patents i 9.000 invents a l'any. Dos mil milions de persones utilitzen diàriament, de manera directa o indirecta, algun dels nostres productes o solucions. Sense les persones només seríem tecnologia.

On Robot

On Robot és una companyia global amb seu principal a Odense, Dinamarca. Proporcionen pinces innovadores amb sistema Plug & Produeix que ajuden els fabricants a aprofitar els beneficis dels robots col·laboratius: són fàcils d'utilitzar, rendibles i segurs quan se'ls utilitza juntament amb treballadors humans. Els seus pinces es munten directament sobre el braç del robot, són molt flexibles i són tan simples que es poden programar i operar sense la necessitat d'utilitzar enginyers, el que aconsegueix un desenvolupament més ràpid i un procés d'automatització rendible.

Universal Robots és una empresa que fabrica braços robòtics industrials de 6 eixos, assegurances, flexibles i fàcils d'usar per a empreses de totes les grandàries, a tot el món.

Desenvolupen solucions que automatitzen i optimitzen processos industrials repetitius. Això permet que els departaments de producció assignin als seus operaris tasques més agradables, creant així ocupacions que plantegin nous reptes i aportin valor afegit a l'empresa.

Phoenix Contact

Líders del mercat mundial i una de les empreses més innovadores en electrotècnia. Tot i això, és una empresa familiar orientada al futur amb responsabilitat.

Productes i solucions per a l'electrotècnica i l'automatització

Phoenix Contact és un cas d'èxit. En investigació i tecnologia i també en el desenvolupament de l'empresa.

SICK sensor intelligence

SICK sensor intelligence és un dels principals productors del món de sensors i solucions de sensors per a aplicacions industrials. Fundada l'any 1946 pel Dr.-Ing. h. c. Erwin Sick, la companyia amb seu a Waldkirch im Breisgau prop de Freiburg es troba entre els líders del mercat tecnològic. Amb més de 50 filials i participacions, així com nombroses oficines de representació, SICK manté una presència a tot el món. L'any fiscal 2013, SICK tenien més de 6.500 treballadors a tot el món i ha aconseguit vendes del Grup de 1.009,5 milions d'euros.