Avigilon

Empresa fundada l'any 2004. A Avigilon dissenyem i fabriquem solucions de vigilància d'alta definició. El nostre programari de gestió de vídeo i càmeres megapíxel estan reinventant la vigilància proporcionant la millor qualitat d'imatge en el món. Amb els diferents components que li facilitem pot personalitzar la seva pròpia solució de vigilància de gran abast, escalable i rendible. Amb tot el nostre hardware i software dissenyat i fabricat al Canadà, sempre obtindrà la millor qualitat i els productes de més confiança en la indústria. Els Sistemes Avigilon protegeixen i supervisen diversos llocs arreu del món, incloent grans corporacions, institucions governamentals, estadis, entorns comercials, casinos i estacions de transport, entre d'altres.

Gvardio

Gvardio ha realitzat una acurada selecció de productes d'alta tecnologia, amb gran reconeixement en el mercat. Amb àmplia experiència en productes de telecomunicacions, Gvardio també és distribuïdor especialista de productes de seguretat i ofereix la solució completa ja que és el seu assessor en els productes més adequats per a les seves necessitats i també en els elements necessaris per a la seva integració i instal·lació. Càmeres de CCTV analògiques i en xarxa (IP i i-lD-SDI), imatge tèrmica, videogravadors (DVFi, NVR, I-IVFi), sistemes avançats de gestió de vídeo, videoanàlisi intel·ligent, reconeixement de matrícules, programari de gravació i gestió de CCTV, sistemes de CCW d'alt nivell per a instal·lacions de seguretat crítica i corporatives, equips de telecomunicacions, fibra òptica, xarxes, sistemes d'alimentació ininterrompuda, envoltants, armaris i tot tipus d'accessoris com carcasses, suports, alimentadors.

JVC

És una empresa que es va fundar el 1988. S'encarrega de la comercialització i distribució de productes d'electrònica de consum a través de xarxa de vendes pròpia. Entre els seus productes es troben: videocàmeres, TV LCD, Videoprojectors, Sistemes de Home Entertainment, Sistemes d'Àudio Hi-Fi i àudio Portàtil, Home Cinema i Components hi-fi, Car Entertainment, Suports d'enregistrament, Accessoris d'àudio i vídeo. JVC té el seu Centre d'ajuda autoritzada en tot el territori nacional.