Visió general corporativa

En el món actual “sempre actiu, sempre disponible” en el qual les empreses no poden interrompre el treball i els temps d'inactivitat es mesuren en dòlars, American Power Conversion (APC) ofereix protecció contra algunes de les principals causes d'inactivitat, pèrdua de dades i danys de hardware: problemes d'alimentació elèctrica i temperatura. Com a líder global en solucions d'infraestructura física de xarxes crítiques, APC estableix la norma en el seu sector quant a qualitat, innovació i suport.

Allied Telesis

Allied Telesis fabricant de solucions de networking end-to-end d'origen japonès, que proporciona una connexió eficaç per a serveis de veu, vídeo i dades a tot el món. Els clients empresarials poden crear solucions completes de xarxa d'extrem a extrem a través d'un únic proveïdor, amb les tecnologies que van des de poderosa capa de 10 Gigabit, Sw Layer 3 a convertidors de mitjà.

Bachmann

Bachmann és una empresa altament innovadora que desenvolupa, fabrica i distribueix components i sistemes electrotècnics orientats al client. Entre els productes tecnològics més destacats cal citar, a més de solucions per a la gestió energètica altament innovadores de la família BlueNet, els camps de connexió de la taula multifuncionals, alguns dels quals guardonats amb diferents premis de disseny internacionals. A causa del compromís de valors enfront dels nostres clients, també concedim la màxima prioritat a temes del futur com la gestió energètica i l'eficiència energètica per a centres de càlcul i la indústria així com sistemes d'instal·lació en edificis.

Cisco Systems, Inc.

CCisco Systems, Inc. és una empresa multinacional estatunidenca amb seu a San José, Califòrnia, que dissenya, fabrica i comercialitza equips de xarxa. Actualment és el líder mundial en solucions de xarxes que transforma la manera en què les persones es connecten, es comuniquen i col·laboren. Entre els seus productes i serveis es troba: la gestió de núvol i sistemes, xarxes d'emmagatzematge, encaminadors, seguretat i seguretat física, servidors, programari de xarxes(IOS I NX-US),Switches, Tecnologia Sense fil, Telepresence, Veu i Comunicacions Unificades i WebEx.

D-Link

D-Link l'ajuda a connectar-se millor amb el nostre innovador enfocament de les xarxes informàtiques. Partint d'uns començaments relativament modestos a Taiwan, l'empresa ha crescut en els últims 25 anys fins a convertir-se en una potent marca global que ofereix les solucions de xarxa més avançades. Tant si necessita solucions per a usuaris domèstics, solucions empresarials proveïdors de serveis, ens enorgullim d'oferir productes i serveis de xarxa premiats en múltiples ocasions. Continuarem marcant la pauta instal·lant xarxes per a persones de tot el món.

Environ by Excel

Environ és el nou sistema de racks d'alt rendiment d'Excel. La gamma de racks i bastidors oberts Environ s'ha dissenyat per a facilitar, agilitar i fer més eficient la seva instal·lació i ús posterior. La gran varietat de dissenys i productes disponibles els converteix en una solució ideal per a una àmplia gamma d'aplicacions en empreses, centres de dades i en el mercat audiovisual professional i de la seguretat.

Excel

Excel és una solució d'infraestructura poderosa líder a nivell mundial: el disseny, la fabricació, i transportada. Excel està dirigit per un equip d'experts de la indústria, la qual cosa garanteix l'aplicació de les últimes innovacions i els mitjans de producció amb la finalitat de superar els estàndards de qualitat i rendiment, així com l'observança i l'excel·lència tècnica.

La marca Excel és propietat del Grup Mayflex, un proveïdor líder de solucions IP convergents per a productes d'infraestructura, xarxes i seguretat electrònica. Mayflex El grup es va crear en 1917 i és una empresa privada pròspera en nom va complir associació referències innegables amb instal·ladors, integradors i revenedors.

General Cable Corporation

eneral Cable Corporation és una de les companyies líders en fabricació de cable a nivell mundial. Amb la seva activitat ha contribuït i contribueix decisivament en el progrés i la millora de la qualitat de vida de les persones. I és que, a través de la innovació i la tecnologia, General Cable està present en el desenvolupament i l'evolució de la societat. Amb unes vendes superiors a 3000 milions d'euros, 47 fàbriques i amb més de 11000 treballa-dauris que proporcionen servei a una xarxa global de clients a tot el món, General Cable Corporation és una empresa en constant expansió i desenvolupament, integrada per General Cable Amèrica del Nord, General Cable Europa & Med, i Resta del Món.

GVSpeed

GVSpeed és un fabricant líder de fibra òptica i productes de xarxa amb instal·lacions situada a Espanya i atenent clients en la península. L'empresa dissenya, desenvolupa, fabrica i comercialitza solucions de fibra òptica.

GVSpeed neix amb les primeres mitologies de les comunicacions, tal com els Grecs es comunicaven a través de miralls per a transmetre la informació. Un dels primers usos de la fibra òptica va ser emprar un feix de fibres per a la transmissió d'imatges, tot això canvi quan es van anar incloent més possibilitats de transmissió.

Monolyth

Monolyth és una gamma d'armaris Rack de 19’’ i accessoris per a comunicacions, xarxes, veu-dades, etc. Una alternativa que pretén cobrir un segment de mercat molt definit. La solució perfecta per a empreses que busquen un producte polivalent, de qualitat i amb un cost ajustat, concorde a les exigències actuals. Una variada gamma de productes per a l'allotjament de sistemes de comunicació, amb models dissenyats parar cobrir tant les necessitats més exigents, com també les més senzilles i flexibles.

Netscout

El 14 de Juliol de 2015 NETSCOUT SYSTEMS, (NASDAQ: NTCT) va adquirir el negoci de Comunicacions de Danaher, la qual cosa incloïa:

Tektronix Communications, VSS, ARBOR, Solucions Enterprise de FLUKE Networks

NETSCOUT segueix treballat amb els Partners que continuaran distribuint les diferents línies de negoci de Fluke networks.

Optral

És una empresa privada i espanyola que opera en el sector dels comunicacions òptiques dissenyant, produint i comercialitzant Cables de Fibra Òptica i Equips Opto electrònics. Gràcies al nostre modern parc de maquinària i a la més avançada tecnologia podem produir anualment més de 400.000 km de Cable Òptic el qual comercialitzem a tot el món. Actualment tenim presència en més de 50 països. En Optral invertim a millorar el servei, la qualitat i rapidesa en la resposta a les demandes dels nostres clients, apostem per la cerca constant de productes innovadors que satisfacin les necessitats dels nostres clients i explorem nous nínxols de mercat.

Raisecom

Raisecom, es va crear en 1999. Actualment és un proveïdor líder que ofereix solucions d'accés integrals i dispositius de xarxa. Amb seu a Pequín / la Xina, RaiseCom ha aconseguit consistentment un fort creixement amb socis i clients de més de 80 països de tot el món. RaiseCom compta amb més de 2.500 empleats amb un centre RnD a Pequín, dues plantes de fabricació principals a Pequín i Shenzhen, vuit filials internacionals i oficines de representació, i Raisecom Inc. situada a Florida, els EUA.

Riello

Riello UPS produeix dispositius de gran valor i eficiència, en solucions que garanteixen Power Quality -alimentació elèctrica de qualitat- i Business Continuity -continuïtat d'alimentació per a instal·lacions i sistemes que han de funcionar correctament àdhuc en circumstàncies crítiques-.

Schneider Electric

Schneider Electric, com a especialista global en gestió de l'energia i amb operacions en més de 100 països, ofereix solucions integrals per a diferents segments de mercat, ostentant posicions de lideratge en energia i infraestructures, indústria, edificis i centres de dades, així com una àmplia presència en el sector residencial. Schneider Electric proveeix de solucions per a la gestió de l'energia, des de la generació, el transport, la distribució i fins al consum de l'energia elèctrica.

Simon Connect

SISIMON és la capçalera d'un grup industrial que a partir d'un taller familiar nascut a Olot (Espanya) fa 100 anys, ha crescut gràcies a l'esforç i tenacitat de milers de persones, fins a posicionar-se com l'empresa líder en el mercat espanyol i amb una notable posició en el mercat mundial de material elèctric de baixa tensió. El seu portafolio de producte, amb més de 5.500 referències, abasta petit material elèctric i protecció, electrònica, tele gestió i tele mesurada de consums punt a punt, seguretat (control d'accessos, vídeo vigilància, anti-intrusió, alarmes tècniques), sistemes de connexió de veu, dades i multimèdia per a llocs de treball, canalitzacions, i il·luminació interior per a entorns professionals basada en tecnologia Led.

Socomec

Socomec Ibèrica s'estableix per primera vegada a Espanya l'any 1992 mitjançant la fusió amb Arón Electrònica, creant la societat Socomec – Arón, S. a. Les oficines centrals es localitzen a Teià (Barcelona) i s'obre una delegació a Madrid. A partir de l'any 2000 Socomec àmplia la seva presència en la península Ibèrica abaracando la zona de Portugal. És l'any 2006 quan s'inaugura la sucursal de Mafra (Portugal). Durant el 2008 inaugura les oficines d'Alcalá de Guadira, Sevilla.

Televés

Televés, la seu central del qual es troba a Santiago de Compostel·la (Espanya), ha anat evolucionant al llarg de més de 50 anys d'història fins a posicionar-se com a empresa líder de cobertura global. Televés és disseny, desenvolupament i fabricació d'equips per a la distribució de serveis de telecomunicacions en la infraestructura dels edificis i llars. Actualment és el cap d'un Corporació composta per empreses tecnològiques estratègiques, amb una presència comercial en més de 90 països i compta amb més de 200 registres de Propietat Industrial (patents europees, patents nacionals i models d'utilitat).

EKSELANS By ITS

Empresa joven con experiencia de más de 30 años en el sector profesional. Y es esta experiencia la que ha permitido que la marca se presente al mercado con una amplia gama de productos innovadores, competitivos y siempre con el claro objetivo de aportar soluciones al profesional de telecomunicaciones.