Solucions en Processos Industrials orientats cap a la Indústria 4.0

ArgoLogic

Empresa del Grup Vall fundada l'any 1985. Es va crear amb la finalitat de cobrir la venda especialitzada en el sector de l'Automatització Industrial, en aquella època de recent expansió. Distribuïdor oficial especialista de productes per a la AUTOMATITZACIÓ DE PROCESSOS I SISTEMES INDUSTRIALS de la marca Siemens, amb certificació Approved Partner Siemens (distribuïdor amb valor afegit).

Actualment dins de la seva cartera de productes, inclou també les marques PHOENIX i SICK, els dos líders en el Sector de l'Automatització Industrial. Amb més de 30 anys d'experiència en el sector, ArgoLogic és el primer Centre Tècnic de Distribució que pot proporcionar als seus clients solucions globals en Productes i Sistemes d'aplicació en sectors com Automatització, Robòtica, Manutenció, Elevació, Seguretat en màquines i Producció.

En un mercat en contínua evolució, ArgoLogic s'adapta a les seves necessitats, gràcies a la seva experiència i coneixement. La formació continuada del seu equip humà, garanteix estar sempre a l'avantguarda de les Innovacions Tecnològiques oferint les millors solucions orientades a la indústria 4.0. (Solucions per a la Digitalització Industrial).

A Argo Logic trobaràs el que estaves buscant, un proveïdor de qualitat, amb un equip d'enginyers altament qualificats i amb gran experiència que estan al teu servei, per acompanyar-te en tota les fases del projecte, des del desenvolupament, subministrament del material, la programació , integració i posada en marxa i un servei postvenda per atendre tots els dubtes i necessitats.

La implicació amb els clients i el coneixement de les seves necessitats ens permet respondre d'una forma àgil i eficaç sota les premisses de Qualitat, Servei i Responsabilitat. ArgoLogic compta amb un equip tècnic altament qualificat per donar suport als nostres clients tant de Software com de Hardware.

Així mateix, podem oferir formacions específiques adaptades a les necessitats de cada client, tant a les nostres dependències com a les dels nostres clients.

En el 2018 hemos creado la división de ArgoRobotics, especialista en la Robótica Colaborativa.

ur10_is-selected-for-the-arcam-robotic-system_collaborative_robots_2